Skip to main content

Over How It's Done - The Dutch Media Group

How It's Done - The Dutch Media Group

How it’s Done is een informatief televisieprogramma dat iedere zaterdag om 17:00 uur wordt uitgezonden op RTL Z. Naast de reguliere uitzending vinden er iedere week twee herhalingen plaats: dinsdag om 16:30 uur en vrijdag om 7:30 uur. Wegens het succes van How it’s Done zendt RTL Z iedere zaterdag om 16:30 uur het programma How it’s Done Plus uit. Daarnaast zijn er iedere maandag om 10:30 uur en elke donderdag om 16:30 uur herhalingen. Beide televisieprogramma’s komen uit de koker van The Dutch Media Group, een in video content gespecialiseerd bedrijf.

Breng uw bedrijf onder de aandacht!

Ieder bedrijf is uniek en iedere ondernemer heeft een eigen manier van aanpakken en leidinggeven. De kijker, en tevens mede-ondernemer, wordt geboeid en geïnspireerd door het unieke verhaal dat verschillende ondernemingen laten zien. Dát is het doel van How it’s Done. Het programma is voor en door ondernemers die benieuwd zijn naar de bijzondere verhalen uit de ondernemerswereld. Wekelijks worden er verschillende items per thema samengevoegd in een wekelijkse uitzending. Hierbij worden allerlei (niche)markten belicht en krijgt de kijker een uniek inkijkje in verschillende bedrijven.

Eric Burgers, de presentator van How it’s Done, gaat langs bij verschillende bedrijven om de boodschap van de ondernemer te vertellen. Daarnaast belicht hij samen met het team wat de relevante ontwikkelingen en kansen van ondernemers in diverse sectoren. In iedere aflevering komen zowel bekende als onbekende (niche)markten aan bod. Ook de link tussen de organisatie en maatschappelijke belangen wordt besproken. How it’s Done inspireert de kijker dertig minuten lang, en geeft midden- en kleinbedrijven het podium dat ze verdienen.

Ook impact maken middels branded content?

Branded content is een goede manier om uw doelgroep te bereiken. Gemiddeld genomen duurt een rapportage twee minuten. Deze wordt meermaals op RTL Z uitgezonden en kan vervolgens voor eigen marketingdoeleinden gebruikt worden. Ook zijn er diverse andere manieren om met uw bedrijf in beeld te komen. Bijvoorbeeld door logoprojectie of productplacement. Benieuwd welke manier van branded content voor uw bedrijf het meest geschikt is?

The Dutch Media Group

The Dutch Media Group is de bedenker en maker van het televisieprogramma How it’s Done. The Dutch Media Group is een contentmanagementbureau en daarbij beheerder van zeven commerciële televisieprogramma’s. How it’s Done is het eerste televisieprogramma van The Dutch Media Group. Inmiddels biedt The Dutch Media Group al jaren inspirerende en informatieve televisieprogramma’s aan aan Talpa en RTL. Naast televisieprogramma’s is The Dutch Media Group gespecialiseerd in diverse wijzen van storytelling middels videocontent. Denk hierbij aan promotievideo’s, documentaires of bedrijfsfilms. Ook heeft The Dutch Media Group veel ervaring in het filmen met drones en het creëren van video’s voor sociale media. De wens van de klant staat hierin centraal. Door met de klant mee te denken, jarenlange ervaring en creativiteit in overvloed weet The Dutch Media Group de klant keer op keer te verrassen. Bent u benieuwd geworden wat The Dutch Media Group voor u kan betekenen?

Ook met jouw bedrijf en passie op RTL Z?

Close Menu

Contact

035 205 08 73
productie@howitsdone.tv